Beste ouders,

Zoals velen al verwacht hadden, heeft de veiligheidsraad gisterenavond beslist om de scholen gesloten te houden tot minstens 3 mei 2020.

Alle afspraken zoals voor het verlof worden hernomen:

• Enkel noodopvang voor de mensen die werken in de zorg of hulpverlening EN dit enkel met werkattesten
  • ​Kinderen werken thuis aan hun bundels of hun werkschriften zoals opgegeven in de planning van de juf of meester – live ondersteuning voor de kinderen lager zal later gecommuniceerd worden via smartschool door de juf of meester zelf.

Om aan nieuwe bundels en planningen voor de komende periode te komen, is er een ophaalmoment voorzien op MAANDAG 20 APRIL 2020

Uur van ophaling (kies het uur van de klas van je oudste kind):

• 8u30 – 9u20: L6
  • 9u20 – 10u10: L5
  • 10u10 – 11u00: L4
  • 11u00 – 11u50: L3
  • 11u50 – 12u30: L2
  • 12u30 – 13u15: L1
  • 13u15 – 14u: K3
  • 14u – 14u50: K2
  • 14u50 – 15u30: K1 en K0

Om ieders veiligheid te garanderen kan dit alleen onder strikte voorwaarden:

• 1 lid van het gezin komt binnen (geen leerling, liefst een volwassene) ! Buiten wachten is geen goed idee, we willen zo weinig mogelijk mensen op straat.
  • Je krijgt per kind: planning voor het kind zelf, bundel en schriften en wat extra uitleg van de juf of meester.
  • Meerdere kinderen: je komt op het tijdstip van het oudste kind. Heb je dus kinderen in het 3de kleuter, 1ste leerjaar en 5de leerjaar, dan kom je op het tijdstip van het 5de Je krijgt van alle kinderen alles in 1 keer mee.

Je komt naar de Stuiverstraat en dan zul je zien dat we een rij vormen aan de gevel van de school. Wacht op de kruisjes. Je volgt in de school de afgeplakte lijn en gaat dan via de speelplaats lager terug naar de zwarte poort en zo terug naar buiten. Mogen we je vragen om GEEN praatje te slaan op de speelplaats of in de school? Ga direct terug naar huis voor ieders veiligheid.

Indien u belet bent om dat moment te komen, dan stuurt u via smartschool en moment waarop u kan langskomen OF mailt u naar info@conscienceschool.be voor een nieuwe afspraak. Kom niet zomaar op een ander moment en dit in het kader van ieders veiligheid.

Met vriendelijke groet,

Team Conscience