Beste ouder,

Wij leren al jaren onze kinderen schaken in het 3de leerjaar in samenwerking met het project “Schaken op school”. Vanaf het 4de leerjaar krijgen ze dan verdieping om beter te worden en in 5de en 6de leerjaar oefenen ze verder door tegen elkaar te spelen. Vorige maand zijn we zelfs met een delegatie naar de Vloedlijn gaan schaken en velen slaagden er in om hun partijtjes te winnen.

In bijlage vindt u de brief van Tom Picue, dat is onze schaakgrootmeester binnen het project “Schaken op school”.

In de brief krijgt u een link naar een website waar uw kind online kan schaken. Heel leuke manier om de tijd leuk en educatief door te brengen. https://lichess.org/

Mocht uw kind interesse hebben in een online schaaktornooi, graag een mailtje sturen naar info@conscienceschool.be met de naam en de klas van uw kind zodat we een lijst kunnen aanleggen met kinderen die dit graag zouden willen doen.

Mij lijkt het alvast een heel leuk idee!

Met vriendelijke groet,

An Pottier