Welkom

We gaan quizzen op zaterdagavond 26/1/2019! Het gaat over algemene kennis. Er is geen kinderquiz voorzien, het is een avondje uit voor de volwassenen! Gewoon doen, het wordt een toffe avond met voor alle deelnemers een prijsje. Inschrijven kan vanaf nu op school bij meester Gilles of de directie. Wees er snel bij want er is maar plaats voor 25 ploegen (van telkens 4 mensen)

Afbeelding kan het volgende bevatten: tekst

En toen ging het dak er letterlijk af! Via deze weg willen we onze scholengroep STROOM danken om onze school 2 nieuwe daken te bezorgen. Het wordt leuk vertoeven in een waterdicht gebouw!

Hebt u met uw vereniging, sportclub of andere organisatie nog nood aan een repetitieruimte of oefenzaal? Denk dan ook eens aan onze turnzaal. We verhuren die tegen een zacht prijsje waarin het gebruik van het sanitair ook inbegrepen zit. Als we nog clubs vinden die met ons willen samenwerken, dan kunnen we een subsidie aanvragen die ervoor zal zorgen dat alles nog mooier en sportiever wordt! #sportvlaanderen #consciencerocks

Proficiat meester Dimitri en mama Lien met de geboorte van jullie prachtige zoontje Naud.

Het werd de max op het Westerkwartier samen met de An Tenne Onze school was blij deel te mogen uitmaken van dit tof buurtfeest.

NIET VERGETEN: deze avond uitleg omtrent de klasblogs en gebruik van Bingel.
We spreken af om 16u30 in L1A, ingang kant Stuiverstraat
U komt toch ook?

Afbeeldingsresultaat voor internet

LET OP! We hebben de datum van het hartjesfeest moeten verplaatsen.
In 2019 moeten we nog eens gaan met zijn allen naar de stembus, namelijk zondag 26 mei (Europa en federaal).
In de weken voor en na de verkiezing kun je als school geen tafels en stoelen van de Stad uitlenen…

Dus: ons hartjesfeest wordt verplaatst van vrijdag 24 mei naar vrijdag 17 mei. Verbeter deze datum dus in jullie agenda!

Afbeeldingsresultaat voor verkiezing 2019